dilluns, 11 de maig del 2015

Nosaltres, els afegits



A casa del Joan sempre fem broma amb el que hem acabat anomenant "els afegits", és a dir les parelles dels germans i el cosí-germà. Sempre diem que estem marginats, que no se'ns té en compte, que no ens fan cas... Tot ben amanit amb una bona dosi dramàtica, més o menys consistent segons qui parli. 

Tenim un grup de WhatsApp : Centelles i Afegits ; ja veieu que els afegits van darrera, com era d'esperar. No podia ser Afegits i Centelles, NO. Com deia tenim un grup, però el que no teniem era una foto tots junts sense els altres. Aquest any la meva sogra ha fet 81 anys i al moment de bufar les espelmes es van fer 3 grups  per sortir a la foto :

1. Els nets : són els primers sempre, sense discussió.
2. Els fills i el nebot : uns sossos.
3. Els afegits : els últims, no falla. I els més guais. Només cal veure la foto. Les "noies", tres Carmes en versions diferents, Carme, Maica i Carmina. Els nois... no ens podem queixar, estan bé, són divertits i riallers.

I per que aquesta foto no quedés en l'oblit he pensat que estaria bé regalar-li a la meva sogra, perquè ens tingui presents (que ens hi té) una mica més, amb una mica de decoració d'scrap, que sempre queda bé. 

Important :
Demà l'Ali Edwards fa el Day in The Life. He pensat que és un bon "afegit" (com nosaltres) pel meu projecte, de manera que demà a les 6.00 començaré a fer fotos.


1 comentari:

Related Posts with Thumbnails